GereksizApp


Hayatımıza girdiğinden beri ne kadar çok işimize yaramıştır şu akıllı telefonlar. İnternetten sonra en büyük nimeti applicationları. Gereklileri kadar gereksiz de bir sürü application mevcut app storelarda. Bildiğim ve gördüğün en amaçsız applicationlar;

1-Hold On

Bu uygulama kullanıcının parmağını en fazla ne kadar süre ekranın üstünde hareketsiz tutabildiğini ölçüyor. Issız bir adada elimde sadece bu uygulama yüklü bir telefonum olsa deneyebilirim ancak.

2-Virtuel Zippo Lighter
Zippo hayranlarını çeker ümidiyle yapılmış olmalı bu application ama bence amaçsız bir uygulama olmaktan öteye geçemedi.


3-HolyBible

Bu isimle pek çok İncil içeriğiyle alakalı application var o sebeple orjinal adından emin olamadım. Saçma filmler serisinin bir parçası olan "Friends with Benefits"te gördüğüm bir sahnedendi bu uygulama. İnsanların birbirine inanması için iPhone'a el basmaktan fazlasına ihtiyacı olmalı sanırım.

4-Kissing Test
Düşünmüşler düşünmüşler bunu mu bulmuşlar diyebileceğiniz bir uygulama.Bu uygulamada ne kadar iyi öpüştüğünüz ölçülüyor(Nasıl yani?!?)Yani dışarıda kullanım için pek uygun olmayan bir uygulama(evde de çok kullanılabilirmiş gibi)





5-I am Rich

Bence  aralarındaki en ilginç uygulama bu çünkü bu uygulamayı indirmek için $999.99 ödüyorsunuz ve karşılığında sadece "I am rich I deserve it.I am good,healthy&successful."yazısıyla karşılaşıyorsunuz.2008 yılında geliştirilen bu uygulama Apple'ın en pahallı uygulaması konumunda.
























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GALAKSİ TAKSİ

Twitter Fenomenleri

Suzan Defter